Stage

Maatschap Paardenfokkerij Brouwer Diepenveen is een erkend leerbedrijf.

Maatschap Paardenfokkerij Brouwer is een familiebedrijf. Wij hebben een fokkerij en sportstal. Het bedrijf is gelegen op een unieke locatie. De fokmerries en jonge paarden hebben de beschikking over een groot en mooi natuurgebied aan de rivier de IJssel. Natuurbeheer is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf.

We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van MBO & HBO studenten binnen ons bedrijf. Daarnaast zijn wij allebei ook jarenlang docent geweest. In een bedrijf dat zich bezighoudt met het fokken en opleiden van springpaarden en dressuurpaarden leer jij de voor jouw opleiding relevante werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Afhankelijk van je interesses is er bij ons veel mogelijk. De komende periode ligt de focus voornamelijk op het opleiden en trainen van jonge paarden.

Wij zijn flexibel, dat betekent dat je met ons kan overleggen over de gewenste stageperiode, de stagedagen, de werktijden en de werkzaamheden. Intern verblijf is in overleg mogelijk.

Wij bieden erkende leerplaatsen voor de volgende MBO opleidingen (BOL):

Wij hebben tevens regelmatig uitdagende HBO-opdrachten beschikbaar. HBO studenten van de volgende opleidingen zijn van harte welkom op ons bedrijf:

Staat jouw opleiding er niet tussen en wil je wel bij ons stage lopen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook buitenlandse/internationale studenten zijn van harte welkom, wij spreken Engels en Duits.

Stagemarkt

Uiteraard zijn wij te vinden op Stagemarkt. Kijk hiervoor op ons profiel Stagemarkt Maatschap Paardenfokkerij Brouwer. Een overzicht van al onze stages op stagemarkt is hier te vinden: Stagemarkt Overzicht stages Maatschap Paardenfokkerij Brouwer

Vrijwilligerswerk

Zoek je geen stage maar wil je wel in de buitenlucht met dieren bezig zijn? Ook dat kan! Je bent van harte welkom als vrijwilliger. Onze accommodatie ligt op een inspirerende plek aan de rivier de IJssel, onder de rook van de Hanzestad Deventer. Het is een ideale plek om even tot rust te komen. 

Contact

Wil je met ons kennismaken? Je bent van harte welkom. Voor meer informatie of het maken van een afspraak mag je altijd even bellen of appen: tel 0653444090 of mail naar info@fokkerijbrouwer.nl