Stage

Maatschap Paardenfokkerij Brouwer Diepenveen is een erkend leerbedrijf.

Maatschap Paardenfokkerij Brouwer is een familiebedrijf. Wij hebben een fokkerij en sportstal. Het bedrijf is gelegen op een unieke locatie. De fokmerries en jonge paarden hebben de beschikking over een groot en mooi natuurgebied aan de rivier de IJssel.

We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van MBO & HBO studenten binnen ons bedrijf. Daarnaast zijn wij allebei ook jarenlang docent geweest. In een bedrijf dat zich bezighoudt met het fokken en opleiden van springpaarden en dressuurpaarden leer jij de voor jouw opleiding relevante werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Wij zijn flexibel, dat betekent dat je met ons kan overleggen over de gewenste stageperiode, de stagedagen, de werktijden en de werkzaamheden.

Wij bieden erkende leerplaatsen voor de volgende MBO opleidingen (BOL):

Wij hebben tevens regelmatig uitdagende HBO-opdrachten beschikbaar. HBO studenten van de volgende opleidingen zijn van harte welkom op ons bedrijf:

Wil je met ons kennismaken? Voor meer informatie mag je altijd even bellen of appen: tel 0653444090 of mail naar info(at)fokkerijbrouwer.nl

Staat jouw opleiding er niet tussen en wil je wel bij ons stage lopen? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook buitenlandse/internationale studenten zijn van harte welkom, wij spreken Engels en Duits.

Intern verblijf is in overleg mogelijk.

PAGE TOP